Maak SOA test bespreekbaar in relatie

Seks is een normaal en natuurlijk iets om te doen. De manier waarop je het doet, en met welke partners is van belang.. Dit geldt vooral in relaties wanneer je probeert te ontdekken wat je partner en jij leuk vinden en hoe je wilt dat de dingen gaan. Er zijn veel dingen die buitengewoon nuttig zijn om over te praten, zoals het krijgen van een SOA test man. Dit blijft een taboe, maar gelukkig zijn er manieren om dit soort dingen te normaliseren.

Een soa-test krijgen

De beste manier om snel duidelijkheid te krijgen, is door een SOA thuistest te krijgen. De meeste soa’s kunnen goed worden behandeld, maar als je ze niet op tijd opmerkt kan dat  extra complicaties geven en is het risico op verspreiding groot. Het is dus belangrijk om je te laten testen zodra je je realiseert dat er een risico op blootstelling is. Getest worden op soa’s is veilig en vertrouwelijk, zelfs als je nog nooit eerder bent getest. Hoewel het proces in het begin misschien spannend lijkt, zal het gemakkelijker dan ooit zijn als je eenmaal weet waar je heen moet en wat erbij komt kijken. Er zijn veel plaatsen die gratis testdiensten aanbieden. Laat je informeren door de huisarts of ga direct naar de GGD. Er zijn verschillende manieren om je te laten informeren en om een test te laten doen.

Pauzes nemen

Pauzes nemen is een normaal onderdeel van het liefdes proces. Dit is belangrijk om ervoor te zorgen dat zowel jij als je partner zich hier prettig bij voelen. Pauzes nemen kan ongelooflijk gezond zijn voor een relatie, omdat het je in staat stelt om op te laden en te relativeren voordat je opnieuw begint. Het is ook nodig om elkaar geïnteresseerd te houden.

Specifieke dingen leuk vinden en waarom ze normaal zijn

Het is oké om verschillende dingen leuk te vinden in bed. Dat is een gegeven, want iedereen heeft andere voorkeuren als het gaat om vrijen. Als je van orale seks houdt of het leuk vindt om met je tepels te spelen, maak je dan geen zorgen over hoeveel je van die activiteiten geniet. Als het goed voelt, ga er dan voor. Je kunt ook glijmiddel gebruiken tijdens handmatige stimulatie en masturbatie als je last hebt van droogheid. Als jij en je partner op dezelfde pagina staan ​​als het gaat om wat jullie allemaal leuk vinden, dan is dat geweldig. Zo niet, dan is dat ook goed. Je kunt een gemeenschappelijke basis vinden door samen je voorkeuren te bespreken, in plaats van je te schamen voor wat je seksueel opwindt of uitschakelt.

 

No Comments

Leave a Comment