Meest gewilde SUV leaseauto van dit moment

Een absolute topper bij de diverse leasemaatschappijen is op dit moment de Nissan Qashqai. Deze stoere en robuuste SUV verovert in een snel tempo de private lease markt. Wanneer u op zoek bent naar een private lease auto, is deze Nissan zeker een goede optie. In dit artikel laten we u nader kennis maken met de Nissan Qashqai en de voordelen van Nissan Qashqai private lease.

Korte kennismaking met de Qashqai

De Qashqai werd al in 2007 door Nissan geïntroduceerd. De auto is vernoemd naar het Qashqai-volk in Iran. Deze auto is inmiddels wereldwijd een bekend gezicht op de wegen. In Australië en Japan staat hij overigens bekend als de Nissan Dualis. In Europa is hij de vervanger van de Almera en de Primera. Met zijn 115 PK is hij te vergelijken met auto’s als de Kia Sportage en de Mitsubishi Outlander. De Qashqai heeft een handgeschakelde transmissie en heeft een verbruik van 1:18. De Tankinhoud bedraagt 55 liter en verder is hij voorzien van 6 versnellingen. De bagageruimte van 430 liter is zeer ruim bemeten. De nieuwprijs van de Nissan Qashqai ligt rond de 33.000 euro bij de dealer. Wanneer u een nieuwe Qashqai wilt rijden, maar dit bedrag niet direct bij de hand heeft of liever gebruikt voor iets anders, dan kunnen we Nissan Qashqai private lease aanraden.

Waarom leasen in plaats van kopen?

Private lease wordt steeds aantrekkelijker in Nederland. Bijna alle merken en modellen worden ondertussen als leaseauto aangeboden. Nieuwe auto’s hebben een behoorlijk prijskaartje. Uiteraard kunt u hiervoor een betalingsregeling afsluiten, maar dat is duurder dan leasen. Bij een leasecontract betaalt u een vast bedrag per maand en daarnaast alleen nog de benzinekosten. Dat maakt het voor veel mensen overzichtelijker en aantrekkelijker om te leasen. In het vaste bedrag per maand zijn ook de wegenbelasting en de verzekering inbegrepen. Voor hoge onderhoudskosten hoeft u ook niet bang te zijn. Onderhoud en keuringen zijn ook verwerkt in het maandbedrag.

Waar moet u op letten wanneer u een Nissan Qashqai gaat leasen?

Allereerst moet u op de uitvoering van de auto letten. Niet alle leasemaatschappijen leveren exact dezelfde Qashqai. Zo kunnen de opties van de auto verschillen en heeft het ene model wellicht een veel uitgebreider pakket aan opties dan het andere. Daarnaast is het belangrijk dat u bekijkt hoe lang de looptijd van contract is. In het algemeen geldt een looptijd van 48 tot 60 maanden. Hoe langer de looptijd van het contract is, des te lager het maandbedrag. Als laatste is het belangrijk hoeveel kilometer u per jaar met de auto mag rijden. Ook dat verschilt per leasemaatschappij. Hoe de auto verzekerd is, vindt u terug in de voorwaarden van uw contract. Hierin staat ook vermeld wat er is geregeld in het geval u ongewild het leasecontract voortijdig moet beëindigen, door bijvoorbeeld ontslag of ziekte. Bij sommige contracten kan voortijdige beëindiging van het contract leiden tot een boete.

No Comments

Leave a Comment