Opvallen met de Roadshow!

roadshow-bus

Wát is een roadshow? Zodra je een afbeelding ziet van de opvallende touringcarbussen die omgetoverd zijn tot roadshowbussen, wordt het je al snel duidelijk: dit is een event op wielen! De buitenzijde van de bus is wat direct in het oog springt; deze ultra opvallende luxe bussen, speciaal aangepast aan de huisstijl van de huurder, ademen het event uit. Zowel aan de buitenzijde als in de bus zelf.

Ultra luxe experience

Door de vele luxe mogelijkheden die de Roadshow bus biedt, is iedere happening of presentatie geheel naar eigen wens in te vullen. Er zijn presentaties en feesten te houden, waarvoor de benodigde apparatuur aanwezig is, evenals wifi. De aankleding van de bus is in geheel luxe, lederen, stijl. Praktisch iedere wens van de huurder kan ingewilligd worden: dát is wat de Roadshow mede zo uniek maakt!

Opvallend aanwezig

Grote merknamen als Coca Cola, Fifa tournament en Autorai zijn niet bepaald de minsten die de Roadshow, inschakelden om hun presentatie of event kracht bij te zetten. Een Roadshow vormt hiermee een onmisbaar element om grote events op te luisteren. Niet alleen het aanwezige publiek, of de daggasten pakken de experience; de Roadshow trekt ook de volledige aandacht van het passerende publiek; een grotere publiekstrekker is haast niet mogelijk!

No Comments

Leave a Comment