Tijd voor een nieuw badkamermeubel?

Is jouw badkamer nog niet toe aan een volledige renovatie, maar het badkamermeubel wel. Dan kan je er voor kiezen om de badkamer gedeeltelijk te vernieuwen.  Natuurlijk vraagt dit wel om de nodige voorbereidingen. Want nu is het moment daar, om te kijken waar jouw nieuw badkamermeubel aan moet voldoen.

Ga je voor eigentijds, klassiek of juist modern? Je kan deze keuze gemakkelijker bepalen door je te laten inspireren in sanitair winkels of door het maken van een moodboard. Op deze manier krijg je een beter beeld van hetgeen wat je graag zou willen, passend bij de rest van de huidige badkamer.

Een compleet badkamermeubel

Is de badkamer vrijwel naar wens, maar ontbreekt het nog aan praktische opbergruimte en een prettige wasbak. Geen enkel probleem. Met een ruime keuze aan wasbakken is er zeker een die voldoet aan jouw wensen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een badkamermeubel met waskom. De wasbak is logischerwijs in het badkamermeubel verwerkt, waardoor je ruimte bespaart en het oogt modern en praktischer. Wat ook een aanrader blijft is een spiegelkast die je boven het nieuw badkamermeubel kan laten plaatsen. Zo heb je alles wat je nodig hebt bij de hand.

Volledige renovatie?

Heb je het gevoel dat de badkamer toe is aan een opfrisbeurt. Met nieuwe wandtegels, een ander kleurtje en met een grotere douche. Dat kan natuurlijk ook, maar daar komt net zo goed veel bij kijken. Te beginnen met een inrichting, de keuze tussen een bad of douche, de verlichting en natuurlijk een badkamermeubel. Zeker te weten dat je wel inspiratie kan gebruiken, neem hier eens een kijkje. Ontdek hoe je het best aan de slag kan gaan en bekijk de handige video’s om extra informatie op te doen.

Al met al is het natuurlijk een flinke investering, die zichzelf terug verdient. Een heerlijk ontspannen sfeer als je de nieuwe badkamer betreedt en waar zeker geen klok hoeft te hangen. Want dit is de plek in huis waar je even helemaal niets moet en waar alles mag. Lekker tijd voor jezelf, en dat mag zeker na deze verbouwing.

No Comments

Leave a Comment