Vijf instagrams die je echt moet volgen voor het beste interieur

interieur

Soms heb je gewoon inspiratie nodig en dan weet je niet meer waar je het vandaan moet halen. Maar gelukkig bestaat Instagram tegenwoordig, met de leukste inspiratie voor het beste interieur.

Hieronder kun je de vijf instagrams vinden, die echt de moeite waard zijn om te volgen.

Ashley Whittaker – @ashleywhittakerdesign

Een jonge en traditionele decoreerder. Met 41.000 volgers op Instagram, is ze een ware inspiratiebron voor iedereen. En soms krijg je er een gratis foto’tje bij van haar schattige zoon.

Tilton Fenwick – @tiltonfenwick

Suysel dePedro Cunningham en Anne Maxwell Foster zitten achter deze prachtige Instagram. Met mer dan 55.000 volgers slaan ze met elke spijker op de kop.

Ryan Korban – @ryankorban

Deze Instagram met 112.000 volgers is gebaseerd in New York City. In (bijna) elk ontwerp gebruikt hij wit en hij weet precies wat perfectie is, en dat zie je terug op zijn Instagram.

Grant K. Gibson – @grantkgibson

Deze decoreerder uit San Francisco heeft 113.000 volgers op Instagram. Een quote van Elle Decor: “His work is alway eclectic, livable and easy on the eyes.”. Een must-follow daarom ook!

Paloma Contrearas – @palomacontrerasdesign

De laatste van het rijtje, Paloma Contreras sluit de lijst goed af met ongeveer 95.000 volgers op de tellr. Een interieur designer die ook wordt gezien als een Forbes Top Influencer. En deze beelden zijn echt de moeite waard op te followen.

Als je met deze accounts geen inspiratie op doet weet ik het ook niet meer… heel veel scroll-plezier!

No Comments

Leave a Comment