Wil je je een president voelen? Dan hebben wij wel wat tips voor de inrichting!

Wil jij je af en toe een heuse president voelen? Dan is het inrichten van jouw huis als een president misschien wel een ideale stap. In dit blog vertellen we jou over hoe je jouw woning kan inrichten alsof je een echte president bent, met alle voordelen van dien!

Een goed bureau is hét startpunt

Alle stemmen zullen in hun voordeel uitvallen als ze de stoel van een klassiek uitvoerend bureau overnemen. Een die een majestueus kunstwerk is, dat uitdrukking geeft aan de uitmuntendheid die uw leider verdient om te worden omringd. Zoek naar functies zoals het vergrendelen van dossierladen om de presidentiële archieven (en ander papierwerk) in zowel letter- als juridische mappen te bewaren, toetsenborddrop voor het uitgeven van executive memo’s en een koordbeheersysteem om alle ondersteuningssystemen in het gareel te houden.

 

Wil je meer tips voor hoe jij jouw woning zo chique mogelijk inricht, maar wél voor een schappelijke prijs? Houd dan deze website in de gaten. Hier vind je veel informatie én mooie producten.

 

Wellicht wil uw leidinggevende functionaris de bezoekers over het oppervlak van een klassieke, onbelemmerde werkplek begroeten met een stralend fineer. Of misschien geeft hij de voorkeur aan een multifunctioneel bureau tegen een muur, met daarbovenop een hok met voldoende compartimenten om alle afdelingen in harmonie te laten werken. Georganiseerd blijven zal een makkie zijn wanneer elk vitaal document binnen handbereik is. Sommige daarvan zijn credenza-achtige kasten met uitdijende werkoppervlakken en planken die kunnen worden verwijderd om meer dan één beeldscherm mogelijk te maken. Geen enkele 21e eeuwse president kan de teugels van de overheid in handen houden zonder elektronische mogelijkheden, en de beste executive desks beschikken over AC-aansluitingen en USB-poorten.

 

Een andere optie: breng harmonie in alle takken van de overheid met een gecoördineerd modulair systeem. Kies een bureau, een computerbasis en hutten in dezelfde stijl uit dezelfde collectie om elkaar te ondersteunen in onpartijdige unanimiteit. Uw CEO kan deze kantoorcomponenten zo configureren dat ze efficiënt samenwerken om de binnenlandse welvaart te bevorderen. George Washington had het zo goed moeten hebben!

Een president leest alle literatuur vanuit zijn presidentiele thuis-bibliotheek

Een statige boekenkast of twee is een noodzaak voor iedereen die een hoog ambt bekleedt. Ze hebben alle informatie en inspiratie die ze nodig hebben om hun zaken te regelen binnen handbereik, opgeborgen in een mooi meubelstuk. Kies er een met tong in de groef achter panelen en verstelbare planken voor officiële documenten van elke grootte.

Maak van een bureaustoel de zetel van de macht.

Ze maken elke keer de juiste directiebeslissing als ze in een luxe presidentiële stoel zitten. Of het nu gaat om een klassieke, imposante lederen stoel of een weelderige stof die de moeite waard is, of het nu gaat om gezaghebbend staal of eeuwenoud hout, het zal de ideale commandopost zijn voor degene die de teugels van de macht in handen heeft. Zelfs Abe Lincoln zou zo’n stoel graag innemen.

 

En wat zou een uitvoerend bureau zijn zonder een goed ingerichte gastenstoel voor bezoekende staatshoofden? Kies een klassiek pluche model of voeg een nieuw element toe aan de luxe sfeer met een relaxfauteuil. Het is niet alleen voor gasten; uw eigen hoofdadministrateur kan uit zijn draaistoel glijden en een nieuw perspectief vinden waar hij zich kan terugtrekken en zijn leiderschapsvisie kan uitbreiden.

 

No Comments

Leave a Comment