Zelf muurdecoratie maken

Heb jij nog een kaal stuk muur dat schreeuwt om gedecoreerd te worden? Ga geen decoratie kopen maar maak je eigen muurdecoratie. Het is leuk om creatief bezig te zijn en je hebt een eindresultaat waar je trots op mag zijn en nog lang van kan genieten. Lees de onderstaande blog om inspiratie op te doen voor zelf te maken muurdecoratie.   

Diamond painting 

Diamond painting lijkt een beetje op mozaïek. Van veraf zie je het geheel als één schilderij, maar wanneer je dichterbij komt, zie je dat het is opgemaakt uit vele kleine diamantjes. Dit indrukwekkende stukje muurdecoratie kan jij zelf maken en zelf aan de muur hangen. Het werkt als volgt. Je kan een diamond painting bestellen op de website van Myth of Asia. Dan krijg je de benodigde hoeveelheid diamanten in de juiste kleuren en dan kan je net als een puzzel de diamantjes op de juiste plaats bevestigen. Het is een leuke manier om je tijd creatief te vullen en als je de kleurenkaart volgt wordt de muurdecoratie gegarandeerd oogverblindend. Het leukste is dat je een diamond painting met eigen foto kunt maken. Je kan een eigen foto uploaden naar Myth of Asia, bijvoorbeeld een portret, een trouwfoto of een vakantiekiekje, die je dan vervolgens als diamond painting pakket binnenkrijgt. Hiermee heb jij dus een persoonlijke, unieke en zelfgemaakte decoratie aan de muur hangen. 

Wall of memories 

Een kale muur is de perfecte plek om een wall of memories te maken. Dit is dat je allerlei leuke foto’s, ansichtkaarten of andere stukjes aandenken, aan de muur hangt. Dit is heel makkelijk zelf te maken en het wordt zeker je favoriete stukje muurdecoratie. Decoratie waar emotionele waarde aan hangt is namelijk altijd het mooist. De wall of memories is als volgt te maken. Koop een mooie dikke plank en zorg dat die mooi glad is geschuurd en gelakt. Met secondelijm kan je makkelijk wasknijpers of metalen knijpers op de plank plakken. Deze kan je vervolgens met schroeven aan de lege muur bevestigen. Wanneer de plank op de goede plek hangt hoef je alleen maar al je herinneringen met de knijpers aan de plank te hangen. Hierop zou je bijvoorbeeld je eigen gemaakte Diamond Painting in midden op kunnen hangen en losse foto’s er om heen. Op deze manier kan je dus in een paar stappen een lege muur omtoveren tot de geliefde wall of memories en kan je optimaal genieten van je eigen kunstwerk!

No Comments

Leave a Comment