Zoek je een geschikt bedrijfspand voor jouw onderneming?

kantoorruimte

Ben je met jouw bedrijf flink aan het groeien en is het huidige pand te klein geworden voor je personeel? Of start je met een nieuwe onderneming en zoek jij de perfecte locatie om je te vestigen? Dan is het zeer prettig voor je werknemers, dat ze de auto voor de deur kunnen parkeren en dat stagiaires met het openbaar vervoer ook goed bij het bedrijf kunnen arriveren.

Ga jezelf opzoek naar een kantoorruimte om te huren? Dan moet je met veel dingen rekening houden. Het is een plek waar je voor langere tijd gevestigd blijft. Om het je een stuk makkelijker te maken, biedt Deskfinder een uitkomst. Gemakkelijk en snel een bedrijfspand op huur basis. Jouw zoektocht begint hier.

Het nieuwe kantoor
Een werkplek vinden in de randstad is zeer lastig met veel vraag en weinig aanbod. Gelukkig is Deskfinder voorzien van voldoende aanbod. Nog dezelfde dag een bezichtiging in Amsterdam? Dat kan!

Heb je al een ruimte op het oog? Informeer het team en de rest wordt voor je geregeld om de beste deal te krijgen. Vanaf het onderhandelen tot het werk uit handen nemen. Alles wordt afgestemd op jouw budget en je wensen. Je kantoorruimte moet natuurlijk wel als thuis voelen, voor jou en je werknemers. Daarom zoeken we in een groot netwerk aan makelaars verspreid door Nederland.

Criteria om mee te nemen
De vergaderruimte is behalve voor de vergaderingen ook handig voor trainingen en workshops. Hier ontvang je jouw klanten en personeel. Zijn er voldoende ruimtes, die van alle gemakken voorzien zijn en die door het personeel gemakkelijk online gereserveerd kunnen worden?
Vergeet ook niet de kantine en werkruimte, jij en je werknemers willen hier fatsoenlijk kunnen werken, gefocust op je verantwoordelijkheden. Dit doe je het beste in een schone, opgeruimde ruimte. Denk daarom ook aan de schoonmaakservice, soms zitten deze al in de kosten van de huurprijs inbegrepen. Of er zijn al connecties met schoonmaakbedrijven die je kan benaderen.

Laat je vooral goed informeren en begeleiden in het proces van het zoeken naar een nieuwe bedrijfspand!

No Comments

Leave a Comment