5 ideeën om met je vrienden/vriendinnen te gaan chillen

Het wordt bijna zomervakantie en vaak gaan kinderen/jongeren zich dan vervelen omdat ze gewend zijn doordeweeks naar school te gaan. De eerste weken zijn nog wel door te komen maar daarna barst de verveling toe! Maar ook in Nederland zijn genoeg leuke dingen te doen met je vrienden/vriendinnen. Hieronder staan 5 leuke ideeën die je kan gaan doen in de zomervakantie!

Zwemmen

Om te beginnen starten we met zwemmen. Het wordt natuurlijk weer heel erg warm deze zomer en om dan lekker af te koelen kan je gaan zwemmen. Er zijn genoeg binnen- en buitenzwembaden open waar je lekker kunt gaan chillen. Vaak ga je zwemmen bij een zwembad in je eigen buurt maar soms is het ook leuk om naar een wat groter zwembad buiten je bekende bereik te gaan. Denk bijvoorbeeld aan een dagje center parcs. Zij hebben vaak hele gave zwembaden. Vergeet dan natuurlijk niet om je strandlakens en zonnebrand mee te nemen!

Bioscoop

Het klinkt gek in de zomer naar de bioscoop maar het is echt waar! Wanneer het namelijk zo warm is en je verkoeling op wilt zoeken is het best wel lekker om even naar de bioscoop te gaan. Hier is het namelijk lekker koel en je kan tegelijk genieten van een leuke film!

Dagje pretpark

Verder is het ook super leuk om een keer met je vrienden een pretpark te bezoeken. Het is handig als je al 18 bent en een rijbewijs hebt omdat je dan niet meer afhankelijk bent van je ouders maar anders neem je je ouders ook gewoon lekker mee! Er zijn genoeg pretparken in heel Nederland denk hierbij aan de efteling, toverland, dippiedoe en ga zo maar door.

Filmmarathon

Daarnaast kan je ook nog met je vrienden een filmmarathon houden. Het is leuk om hiervoor een avond in te plannen zodat je heel de nacht lekker kan genieten van films. Zo kan je lekkere hapjes en drankjes maken en dan optimaal genieten van de films!

Bijbaantje

Ten slotte kan je ook nog werken voor een bijbaantje samen met je vrienden. Alleen werken is namelijk niet zo leuk en als je tegelijk met je vrienden kan werken is het leuk & verdien je ook nog eens geld. Kies dan samen met meerdere vrienden een plek waar je met z’n alle kan gaan werken.

No Comments

Leave a Comment