Hikvison video intercom voor jouw huis

Hikvison video intercom

Wil je altijd weten wie er voor je deur staat voor je open doet? Dat kan natuurlijk via een kijkgaatje in je deur, maar ook met een Hikvision video intercom. In plaats van een kijkgaatje, kun je dan via een scherm in je huis live video zien van wat er voor je deur gebeurt wanneer iemand aanbelt. Je hoeft dus niet eens meer naar de deur te lopen. Een Hikvision video intercom vergemakkelijkt het checken wie er voor je deur staat.

Basis

In de basis hoort er bij een Hikvision video intercom een camera voor bij de voordeur en een apparaat waarop je de beelden kunt zien. Deze worden met elkaar verbonden via bekabeld internet. Sommige series kunnen daarnaast ook werken via het draadloze netwerk. De videobeelden zijn superscherp en de verbinding is snel, zodat je echt live beeld hebt. Via een kabel heb je meer zekerheid van een goede verbinding.

App

Het is ook nog mogelijk om je Hikvision video intercom te verbinden met een app voor je smartphone of tablet. Bij een Hikvision pakket hoort altijd een scherm, een thuisstation, waarop je de beelden kunt zien. In combinatie met de app kun je altijd zien wie er voor de deur staat, ook als je even niet in de buurt bent van je thuisstation. Je downloadt de app op je smartphone of tablet en kunt via de app de live beelden bekijken.

Series

Het is ook mogelijk het Hikvision video intercom systeem te integreren met je beveiligingssysteem. Zo combineer je de gehele veiligheid voor je huis via één systeem. Waar je ook weer met een app bij kunt. Het video intercom systeem is er in verschillende series. Dit zijn de Pro, Value, Ultra en All-in-one indoor. Een systeem bestaat uit meerdere onderdelen die bij een pakket horen. Ook kun je een standaard voor je thuisstation kopen.

No Comments

Leave a Comment