Linkbuilding uitbesteden in Duitsland? Dit moet je erover weten

Linkbuilding uitbesteden in Duitsland? Dit moet je erover weten

Wil je dat je website hoger bij de Google zoekresultaten komt te staan? Hier is linkbuilding voor nodig. Linkbuilding houdt in dat er op andere websites een link naar jou website komt te staan. Op deze manier komen er meer bezoekers naar jouw website en krijg je vanzelf een hogere positie in de Google zoekresultaten. Klinkt simpel, maar er komt meer bij kijken dan je denkt. Als beginner kun je het beste je linkbuilding uitbesteden, ook in Duitsland wordt dit veel gedaan. In dit artikel lees je alles over het uitbesteden van linkbuilding in Duitsland en kom je te weten waar je rekening mee moet houden bij linkbuilding.

 

Linkbuilding Duitsland

Linkbuilding Duitsland gaat heel anders te werk dan linkbuilding Nederland. Let hierop bij het uitbesteden van linkbuilding in Duitsland. Het Duitse algoritme van Google is namelijk een stuk strenger. Dat betekent dat de teksten een veel hogere kwaliteit moeten hebben. Aangezien Duitsland de grootste afzetmarkt van Europa heeft, is het toch belangrijk om te weten wat de linkbuildingregels in dat land zijn, zodat het voor Nederlandse bedrijven makkelijker wordt om over de grens een hoge positie in de zoekmachine te behalen en meer producten in Duitsland te kunnen verkopen.

 

Waar moet je rekening mee houden?

Zoals al benoemd, is linkbuilding makkelijker gezegd dan gedaan. Je moet namelijk niet zomaar klakkeloos links naar jouw website op allerlei verschillende websites laten plaatsen. De websites moet wel relevant zijn aan jouw website. Anders hecht Google er geen waarde aan, of sterker nog: juist een negatieve waarde, waardoor je positie in de Google zoekresultaten alleen maar daalt. Bovendien moeten er goede linkbuildingsteksten geschreven worden. Dit moeten verschillende teksten zijn. Het is niet de bedoeling dat je steeds weer naar dezelfde linkbuildingstekst linkt. Google zal dat snel door hebben en je uit de zoekresultaten verwijderen. Dat schiet zijn doel natuurlijk volledig voorbij.

 

 

No Comments

Leave a Comment