Reiki behandeling voor een betere gezondheid

Reiki

Zit je niet lekker in je vel, voel je pijn of heb je het idee dat allerlei blokkades jouw geestelijke groei in de weg staan? Een reiki behandeling kan ervoor zorgen dat je beter in je vel komt te zitten. Waarom kies je nog meer voor een reiki behandeling, voor wie is het geschikt en wat levert het jou op?

Hoe ziet een reiki behandeling eruit?

Reiki is een energetische therapie en valt ook wel onder de alternatieve geneeswijzen. Een reiki behandeling werkt door middel van levensenergie vanuit het universum. Je kunt hiervoor langsgaan bij een reiki therapeut. Deze persoon gebruikt zijn of haar handen om jou te voorzien van universele energie waardoor jij beter in je lijf komt te zitten. Een reiki therapeut is dan ook een soort doorgeefluik en dit heeft een heilzame werking op jouw geest, ziel en lichaam.

Voor wie is een reiki behandeling geschikt?

Een reiki behandeling is geschikt voor diverse soorten klachten. Het is geen vervanging op de reguliere geneeskundige, maar eerder een aanvulling daarop. Reiki heeft dan ook een positieve uitwerking op mensen die worstelen met lichamelijke of geestelijke pijn. Het opheffen van (emotionele) blokkades en stress heeft een positieve en helende uitwerking op jouw zijn als mens. Soms zijn meerdere behandelingen nodig om tot een gewenst resultaat te komen.

Wat levert het jou op?

Een reiki behandeling is goed voor je lichamelijke, emotionele en mentale welzijn. Reiki hoeft niet altijd op locatie te worden gedaan. Het kan soms ook op afstand worden uitgevoerd. Bovendien wordt een consult vaak gedeeltelijk of volledig vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Heeft reiki zo’n positieve uitwerking dat je er enthousiast van wordt? Je kunt altijd overwegen om zelf ook een reiki opleiding te volgen om daarmee anderen tot zegen te zijn.

No Comments

Leave a Comment