Waar je kapstokhaakjes voor kunt gebruiken

Bij een kapstokhaakje denk je misschien als eerst aan een haakje die je als kapstok gebruikt, om er dus je jas aan op te hangen. Dat is natuurlijk ook waar deze haakjes het meest voor gebruikt zullen worden. Je hangt ze op in je hal en iedereen die binnenkomt kan zijn of haar jas aan de haakjes ophangen. Dit soort haakjes zijn in veel verschillende soorten verkrijgbaar. Je kunt grote kapstokhaken ophangen, je kunt ook kleinere kapstokhaakjes ophangen, het is maar net wat je mooi en handig vindt.

De kapstokhaken worden echter nog voor meer doeleinden gebruikt. Je kunt de haakjes namelijk overal in huis ophangen! In de slaapkamer bijvoorbeeld! Zeg maar dag tegen die rondslingerende kleding. Met de kapstokhaken aan je wand hoef jij je kleren niet meer op de grond te laten slingeren. Hang ze netjes op aan de haakjes en het ziet er opgeruimd uit. Kies kapstokjes waarvan jij vindt dat ze er leuk uit zien of kies haakjes die bij de kleuren van jouw slaapkamer passen.

Kapstokhaken in de badkamer

Waar hang jij je handdoek in de badkamer aan op? Voorkom ongemak en hang de handdoeken op aan wandhaakjes. Er zijn ook hele kleine kapstokhaken verkrijgbaar die handig zijn in de badkamer. Je kunt er je handdoek aan ophangen maar ook andere kleding stukken. Je badjas bijvoorbeeld?

Kapstokhaken in de keuken

Ook in de keuken zijn kapstokhaakjes ideaal. Hang er je handdoekjes en theedoekjes aan op. En misschien heb jij wel keukengerei die je makkelijk aan de wandhaakjes kunt ophangen? De haakjes zijn eigenlijk onmisbaar in de keuken!

Kapstokhaken in de rest van het huis

Ook op een make-up kamer, in een inloopkast, op de overloop of op het toilet kun je soms wel wat wandhaakjes gebruiken. Hang je sjaaltjes, sieraden en andere accessoires op aan de haakjes. Je krijgt er een opgeruimd en net resultaat van!

No Comments

Leave a Comment