Waarom kiezen voor een laminaat vloer?

Wil jij het liefst een onderhoudsvrije vloer, maar wel met de uitstraling van een houten vloer. Dan ben je op zoek naar laminaat. Ben je benieuwd waarom laminaat tegenwoordig zo populair is? Dan raden we je zeker aan dit artikel te lezen. Allereerst is  Laminaat  goedkoper dan een houten vloer en parket vloer, maar biedt vaak wel hoge kwaliteit en minder onderhoud, daarom is het  zeer geliefd onder de consumenten en behoort het tot de nieuwe interieur trends van 2020.

Welk laminaat past in een kleine of juist grote ruimte?

Laminaat is in tal van kleuren verkrijgbaar, daarom is het voor jezelf handig te kijken welke kleur nu bij jou (woonkamer, keuken, toilet, badkamer of zolder past. Dat natuurlijk volledig aan jouw smaak, een donkere laminaat vloer in een kleine kamer te plaatsen is niet aan te raden, want dan wordt de kamer gelijk heel donker en onrustig, kies dan voor een lichte kleur. Wil je een laminaat vloer in een grote ruimte met veel lichtinval, dan is een donkere vloer juist mooi.

Voordelen van laminaat

Laminaat is erg populair onder de consumenten door de vele voordelen. De voordelen zijn: onderhoudsvriendelijk, legbaar op elke ondervloer, gemakkelijk te combineren met vloerverwarming, gemakkelijk te verhuizen, zeer geluiddempend, hygiënisch en vochtbestendig.

Laminaat de nieuwe interieurtrend

vinyl laminaat ook wel kunststof laminaat genoemd, is de laatste jaren een van de grootste interieur trends. Dat komt door de vele voordelen. Wil je meegaan in deze trend, ga dan naar laminaat vloeren van Cibo vloeren. Zij hebben meer dan 500 laminaat vloeren. Van modern tot rustiek en extra breed, soms wel twee keer zo breed dan een standaard laminaat plank. Voor alle benodigdheden bij het plaatsen van een vloer is Cibo vloeren de specialist. Neem bijvoorbeeld ondervloeren, spanveren en plinten.

 

No Comments

Leave a Comment