Wat moet je weten als je magic truffels wilt kopen

Als je magic truffels wilt kopen is het aan te radenĀ  je te verdiepen in de effecten en de verschillende beschikbare mogelijkheden. Wanneer je toe bent aan een spirituele of bewustzijn veranderende ervaring, dan kun je ervoor kiezen om magic truffels te kopen. Er bestaan verschillende truffelsoorten die ieder een andere werking en intensiteit hebben. Magic truffels zorgen voor een ontspannen en melige roes waarbij je zintuigen gevoeliger worden voor prikkels uit de omgeving. Je kunt er bijvoorbeeld muziek anders door ervaren, kleuren anders waarnemen en kom je makkelijker tot nieuwe en vaak grappige inzichten. Je kunt magic truffels kopen bij een smartshop.

Wat zijn magic truffels?

Magic truffels zijn legaal en hebben een geestverruimende werking. De truffels zijn geen paddenstoelen, gezien ze onder de grond groeien en niet boven de grond. De gelijkenis is echter wel dat beide uit schimmelculturen ontstaan en de werking ervan. Je kunt de truffels zo rauw eten of er bijvoorbeeld thee van trekken. De magic truffel bevat net als de magic mushroom psilocybine en psilocine. Deze stoffen bieden de gebruiker een geestverruimende werking die je na een half uur tot twee uur na het consumeren gaat voelen. Deze magic truffels zijn legaal en ruimschoots beschikbaar in de gemiddelde smartshop. Je kunt ze echter ook eenvoudig online bestellen.

Soorten en dosering

De verschillende beschikbare truffelsoorten zijn beschikbaar in verschillende portiegroottes van 10 of 15 gram. Wanneer je geen ervaring hebt met het gebruik van magic truffels, is het aan te raden je vooraf te laten informeren over de verschillende werkingen van de verschillende truffels en te beginnen met een lichte soort en een kleinere portie. Je kunt niet iedere dag magic truffels consumeren. Naast het feit dat het niet aan te bevelen is om iedere dag psychedelica tot je te nemen, bouwt je lichaam ook een tolerantie op voor de werkende stoffen. Wanneer je drie tot vier dagen geen psilocybine tot je neemt, kan je lichaam weer een volledige dosis verwerken. Voor gebruik is het handig om je goed in te lezen en ervoor te zorgen dat je de truffels in een aangename en comfortabele omgeving nuttigt.

No Comments

Leave a Comment